Skip to main content
Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding

Het echt goed doen met voeding is moeilijk. Want, hoeveel eten heeft u nou eigenlijk precies nodig? Maakt het nog uit wat u precies eet, en wat en hoeveel kunt u nu het beste eten als u wilt afvallen, of als u gespierd wilt worden? Op internet is veel informatie te vinden, maar is deze algemene informatie ook echt het beste voor u, met uw specifieke doelen?

Wij kunnen u hierin begeleiden. Want wat, hoeveel, wanneer en hoe u eet kan 75% het verschil maken in het (snel) behalen van uw doelen! Sterker nog, het maakt niet uit hoe veel en hoe zwaar u traint; als u er niet goed bij eet, zult u uw beoogde resultaten waarschijnlijk niet behalen.

Wij bieden specifiek op u afgestemde voedingsbegeleiding, waarbij we kijken naar wat u nodig hebt aan calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten, in overeenstemming met uw doelen. Samen met u kijken we naar uw voedingspatroon, dagelijkse bezigheden, trainingsgewoonten, wat u wel en niet lust en lekker vindt. Hierna berekenen we wat uw ideale voedingsintake zou zijn naargelang uw doelen, adviseren u in gezonde voedingsmiddelen, en kan wanneer gewenst een specifiek voedingsplan opgesteld worden. Een voedingsplan dat strookt met uw wensen en behoeften, en bovenal: voedingsadviezen die vol te houden zijn, zonder dat u zich hierbij hongerig of ellendig voelt. Want dat is helemaal niet nodig!

Dus wilt u graag weten wat voor u de beste voeding zou zijn, of bent u geïnteresseerd in wat gezonde (sport)voeding inhoudt? Vraag dan gerust een consult aan bij Caro! 

Voedingsbegeleiding is zowel af te nemen per consult als in pakketvorm in combinatie met (personal of groeps-) training. Een intake is altijd gratis!