Sporten met een handicap

Sporten met een handicap

De keuze maken om te gaan sporten, en daadwerkelijk een sportschool binnenstappen, is vaak al moeilijk genoeg. Laat staan als je ook nog een aandoening, handicap, ziekte of blessure hebt waardoor je net wat andere aandacht nodig hebt dan een ander, of wanneer je misschien een maatje meer hebt waardoor je je niet prettig voelt in een sportschool. Wij weten maar al te goed dat dat niet niks is. Maar bij Bfit013 zijn we van mening dat iedereen moet kunnen sporten! Daarom willen wij met iedereen samen kijken wat er WEL mogelijk is, in plaats van wat er NIET mogelijk is, en blijven wij in contact met de Gemeente over eventuele maatschappelijke hulp, en hoe wij alle mensen in onze omgeving kunnen helpen.

Onze trainers willen graag met jou kijken wat veilig voelt voor jou, wat onze opties zijn, wat je graag wilt, wat wij kunnen bieden, en hoe wij samen tot een fijn sportmoment kunnen komen, speciaal voor jou. Wees niet bang, wij zijn er echt om te luisteren, en te helpen. Want uiteindelijk draait het erom dat we SAMEN een fijne sportervaring maken, op de manier die voor jou het beste werkt!


Bfit013 Personal & Groepstraining
Bfit013 is een kleinschalig sportbedrijf met hart voor persoonlijke aandacht en toegespitste trainingen. Met tien trainers zijn wij in staat een trainingsschema op te stellen dat werkt voor de individuele cliënt, toegespitst op de lichaamsbouw, wensen en specifieke doelen van de cliënt.

Copyright © BFIT013 | KvK 73543640 | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites