Skip to main content
Personal Training

Personal Training

Ook bieden wij de mogelijkheid tot Personal Training (1 op 1). In sessies van 1 uur trainen wij met u naargelang uw individuele (fitness)doelen en capaciteiten, met veel aandacht voor specifieke gebieden die u wilt trainen. Het verstevigen van de Core of het onder- of bovenlichaam, overall-spieropbouw, conditietraining of krachtsport, of bijvoorbeeld gespecialiseerde PT in de zwangerschap of na de bevalling.

Het voordeel van Personal Training is dat wij ons 100% kunnen focussen op u, en dat de training volledig op u is toegespitst. Daarnaast is Personal Training een uitkomst voor mensen met lichamelijke of medische beperkingen na bijvoorbeeld een ongeval of ziekte, om te kunnen sporten in het kader van revalidatie of heropbouw van kracht en conditie, op elk niveau. Of zijn er psychische redenen om niet in een groep te willen of kunnen trainen? Wij zijn er om te helpen. 

Heeft u vragen of wilt u uw persoonlijke situatie bespreken? Er is veel mogelijk, neem zeker even vrijblijvend contact met ons op! Dan gaan we graag samen met u om tafel met een kop koffie, om de mogelijkheden door te spreken.