Skip to main content
ZwangerschapsPilates

ZwangerschapsPilates

Bfit013 ZwangerschapsPilates: een training gericht op core-versterking, houding, focus, voorkoming van blessures, stretchen, lange spieren en lenigheid, door het bewust leren inzetten en versterken van onze diepe (structuur)spieren. En dat helemaal aangepast op jouw lichaam tijdens de zwangerschap, of na de bevalling! 

Weinig zo mooi als zwangerschap en bevalling, maar het vraagt voor velen van ons behoorlijk wat van ons lichaam. Kwaaltjes, pijntjes en ongemakken zorgen dat we ons minder fit en comfortabel voelen. ZwangerschapsPilates kan je helpen om je lichaam soepel te houden en blessures helpen voorkomen, zodat je zo fit mogelijk naar de bevalling toe werkt en je herstel na de bevalling bevordert.

Pilates kan op allerlei manieren gegeven worden, van heel meditatief tot juist heel sport-gericht; onze Pilates-les is heel fysiek/anatomisch en vooral gericht op training van billen, benen, bekken, rug en buik (het 'powerhouse'), maar alles komt aan bod. Elke les met een ander thema en focuspunt, en een lekker zacht muziekje op de achtergrond; een uurtje "inspannende ontspanning"! En wist je dat veel Pilates-oefeningen erg lijken op de oefeningen die fysiotherapeuten voorschrijven bij (bijvoorbeeld) rugklachten? 

Ben jij zwanger, of net bevallen? Vraag dan zeker eens naar de mogelijkheden rondom ZwangerschapsPilates; zowel qua groepsles als 1-op-1 of 1-op-2. Als een van de weinigen in Nederland is Caro naast trainer ook verloskundige (niet-praktiserend) en opgeleid in Pilates (2019) en ZwangerschapsPilates (2021).

App of mail ons gerust, je bent van harte welkom!