Zum-B

Zum-B

Gewicht verliezen, spieren versterken en je conditie opbouwen met een gezellige, energieke vorm van dansen? Wij zijn fan! Op opzwepende Zum-B-muziek mag je een uur lang schudden met je heupen (en de rest) en je vrolijkheid loslaten, en zonder dat je het doorhebt verbrandt je calorieën en train je je spieren in lenigheid en kracht, terwijl je je conditie een boost geeft. Van jong tot oud, beginnend of gevorderd, man of vrouw, iedereen kan meedoen met deze geweldige dans-workout, LACHEN IS GEGARANDEERD!

En waarom heet het bij ons 'Zum-B' en geen 'Zumba'? Simpel; wij maken graag onze eigen dansen en trainingen, en vinden het niet nodig om voor een dure licentie te betalen (laat staan om die kosten door te rekenen naar onze sporters; daar houden wij niet van) terwijl Mandy zelf in staat is om een spectaculaire les in elkaar te zetten! 

Nieuwsgierig? Zie het kopje ‘rooster en planning’ om te zien wanneer u deel kunt nemen aan een Zum-B-les.


Bfit013 Personal & Groepstraining
Bfit013 is een kleinschalig sportbedrijf met hart voor persoonlijke aandacht en toegespitste trainingen. Met tien trainers zijn wij in staat een trainingsschema op te stellen dat werkt voor de individuele cliënt, toegespitst op de lichaamsbouw, wensen en specifieke doelen van de cliënt.

Copyright © BFIT013 | KvK 73543640 | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites