Workout Of the Day (WOD)

Workout Of the Day (WOD)

De WOD (Workout Of the Day) duurt 1 tot 1,5u (afhankelijk van de dag van de week), waarbij gefocust wordt op een goede warming-up, foamrolling, het onderdeel Core (buik-, rug- en torsotraining), een wisselende en uitdagende challenge, training in de techniek van kracht-oefeningen en een relaxerende cooling-down.

De WOD wordt gegeven door verschillende trainers, elk met hun eigen insteek en visie. Michelle heeft bijvoorbeeld de opleiding tot CrossFit Level 1 afgerond, terwijl Stan zijn jarenlange ervaring in fitness meeneemt in zijn WODS. Hoewel de oefeningen in groepsvorm worden uitgevoerd, wordt er door de trainer altijd gekeken naar de individuele uitvoering van de oefeningen en persoonlijke capaciteiten, waarop de oefeningen op elk moment kunnen worden aangepast. Uitdaging gegarandeerd!

Zie het kopje ‘rooster en planning’ om te zien wanneer u deel kunt nemen aan een WOD.


Bfit013 Personal & Groepstraining
Bfit013 is een kleinschalig sportbedrijf met hart voor persoonlijke aandacht en toegespitste trainingen. Met tien trainers zijn wij in staat een trainingsschema op te stellen dat werkt voor de individuele cliënt, toegespitst op de lichaamsbouw, wensen en specifieke doelen van de cliënt.

Copyright © BFIT013 | KvK 73543640 | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites