Skip to main content
Pilates

Pilates

Een training gericht op core-versterking, houding, focus, voorkoming van blessures, stretchen, lange spieren en lenigheid, door het bewust leren inzetten en versterken van onze diepe (structuur)spieren. Dat is BFIT013 PILATES! 


Pilates kan op allerlei manieren gegeven worden, van heel meditatief tot juist heel sport-gericht; onze Pilates-les is heel fysiek/anatomisch en vooral gericht op training van billen, benen, bekken, rug en buik (het 'powerhouse'), maar alles komt aan bod. Elke week met een ander thema en focuspunt, en een lekker zacht muziekje op de achtergrond. Volgens veel van onze leden een uurtje "inspannende ontspanning"! En wist je dat veel Pilates-oefeningen erg lijken op de oefeningen die fysiotherapeuten voorschrijven bij (bijvoorbeeld) rugklachten? 

Ben jij zwanger, of net bevallen? Vraag dan zeker eens naar de mogelijkheden rondom ZwangerschapsPilates; als een van de weinigen in Nederland is Caro naast trainer ook verloskundige (niet-praktiserend) en opgeleid in Pilates (2019) en ZwangerschapsPilates (2021).

Vragen, of een gratis proefles Pilates meedoen? App of mail ons gerust, je bent van harte welkom!