Skip to main content
Pilates

Pilates

Een training gericht op core-versterking, houding, focus, voorkoming van blessures, stretchen, lange spieren en lenigheid, door het bewust leren inzetten en versterken van onze diepe (structuur)spieren. Dat is BFIT013 PILATES! 

Pilates kan op allerlei manieren gegeven worden, van heel meditatief tot juist heel sport-gericht; onze Pilates-les is heel fysiek/anatomisch en vooral gericht op training van billen, benen, bekken, rug en buik (het 'powerhouse'), maar alles komt aan bod. Elke week met een ander thema en focuspunt. Volgens veel van onze leden een uurtje "inspannende ontspanning"! En wist je dat veel Pilates-oefeningen erg lijken op de oefeningen die fysiotherapeuten voorschrijven bij (bijvoorbeeld) rugklachten? 

En nee: je hoeft echt niet lenig te zijn om mee te komen doen! We werken allemaal op ons eigen niveau, en onze lessen zijn gericht op beter worden en leren; niet op 'het al kunnen'. 

Ben jij zwanger, of net bevallen? Vraag dan zeker eens naar de mogelijkheden om Pilates bij ons mee te doen of 1 op 1 te trainen; naast trainer, Pilates-instructrice (2019) en verloskundige (niet meer praktiserend) is Caro ook gecertificeerd in ZwangerschapsPilates (2021). 

Bij onze Pilates-les gebruiken we rustige muziek, en er zijn vaak meerdere trainers tegelijk les aan het geven (in verschillende zalen): wij geven de les dus niet in stilte. 

 

Vragen, of een gratis proefles Pilates meedoen? App of mail ons gerust, je bent van harte welkom!