Boxing

Boxing

Een Fullbody-⁠workout die cardio en kracht combineert, voor lenige, sterke spieren en een verbetering van je conditie! Een uur lang train je in een groep van maximaal 16 personen in tweetallen op de bokszakken, en elke week is de les weer anders. Je bokst niet op elkaar, maar op de zak, waarbij jij en je bokspartner afwisselen in de oefeningen en elkaar ondersteunen. Na de Warming-⁠Up en het doornemen van de techniek voeren we het tempo en de oefeningen op… Gegarandeerd voor iedereen een heerlijke workout!

Deze les kan door iedereen, en op ieders eigen niveau, gevolgd worden. We houden bewust de groepjes klein, zodat we de techniek goed in de gaten kunnen houden, en iedereen voldoende aandacht krijgt. Voor de eerste keer hebben wij bokshandschoenen voor je, mocht je vaker willen komen boksen, dan vragen wij je om je eigen handschoenen aan te schaffen. Dit mag je zelf doen, maar wij kunnen deze ook voor je bestellen.


Bfit013 Personal & Groepstraining
Bfit013 is een kleinschalig sportbedrijf met hart voor persoonlijke aandacht en toegespitste trainingen. Met tien trainers zijn wij in staat een trainingsschema op te stellen dat werkt voor de individuele cliënt, toegespitst op de lichaamsbouw, wensen en specifieke doelen van de cliënt.

Copyright © BFIT013 | KvK 73543640 | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites