KINDERFEESTJES BIJ BFIT013, MET ZOTTE LOTTE!

Vanaf nu is het mogelijk om kinderfeestjes te houden bij Bfit013, onder leiding van Zotte Lotte!

Inmiddels kent zowat iedereen in Hilvarenbeek en omstreken haar wel:
Maaike Meijs organiseert met een enorm enthousiasme kinderfeestjes, bij je thuis of op locatie, in allerlei soorten thema’s. Voor stoere jongens tot lieve meisjes, van prinsessen tot ninja’s, en van meisjes-soldaten tot jongens-prinsessen: iedereen kan bij haar terecht voor een speciaal voor jullie ontworpen feestje.

Bij Bfit013 gaat ze een speciaal sportief SOLDATENFEEST organiseren, voor zowel jongens als meisjes. Achteraf volgt een superstoer diploma!

Bij Bfit013 zijn we trots dat we een dergelijke samenwerking aan kunnen gaan. Niet alleen om jullie nog meer te kunnen bieden onder 1 dak, maar ook vanuit onze visie. Gezondheid, in beweging blijven, overgewicht tegengaan, je lekker in je vel voelen: het is niet meer perse voor volwassenen of de ‘elite’. Overgewicht bij kinderen vormt een steeds groter probleem, en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Voor ons is het belangrijk om iets kunnen betekenen daarin.

Voor meer informatie verwijzen we jullie graag door naar haar website:

Home


Mocht je haar liever spreken, dan kun je haar bereiken op 06-49793582
Mochten wij jullie vragen kunnen beantwoorden, dan horen we het natuurlijk ook graag, stuur dan een mailtje naar caro@bfit013.nl!