Skip to main content

Inschrijven

Onze trainingslocatie is 6 dagen per week geopend op verschillende tijden, en we geven onze lessen zowel in de ochtend als in de avond, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om mee te komen doen. Wij maken gebruik van een inschrijfsysteem via een app (zie uitleg hieronder) om te kunnen waarborgen dat de groepen klein blijven en iedereen voldoende aandacht en ruimte krijgt. Hieronder ziet u wanneer welke lessen aangeboden worden, en hoe het weekrooster eruitziet.

Ga naar ons Rooster

Per uitzondering is het mogelijk dat groepslessen niet doorgaan of onze trainingslocatie gesloten is. Dit zal ruim vantevoren bekend gemaakt worden via het rooster in onze app.

Een proefles is gratis, neem daarvoor gerust contact op met ons! Wenst u zich meteen in te schrijven als klant van Bfit013 (aanvankelijk zonder een abonnement af te sluiten)? Download dan de “Pay N Plan App” van Bothoff Media (uiteraard gratis), maak een account aan en voeg Bfit013 als bedrijf toe!
Vragen of onduidelijkheden?
Vraag het Caro: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0610195564