Skip to main content

Ervaringen & Reviews

 • “Divers aanbod van groepslessen en iedereen kan trainen op zijn eigen niveau. Leuke en professionele trainers die je motiveren. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en alles is bespreekbaar. Zeker een aanrader!”
  – Danielle
 • “Sinds een aantal weken train ik bij Bfit. Sinds ik gestopt ben met turnen probeer ik mezelf al jaren te vermaken in de fitness of met hardlopen, echter lukte het me daarmee nooit het uiterste uit mezelf te halen. Sinds ik ben gestart met de WOD weet ik wat echt ‘kapot’ gaan is. Door de trainers en medesporters kan ik echt het randje van mijn kunnen opzoeken en word ik aangemoedigd om niet te vroeg op te geven. Naderhand wat drinken en een praatje maken met Caro waardeer ik ook echt. Kortom, ik heb mijn plek gevonden om fit te blijven, plezier te maken en weer doelen te kunnen stellen.”

  “Niet alleen voor de sportieve aspiraties, maar ook voor de gezelligheid kom ik altijd met veel plezier naar Bfit013. Deskundige begeleiding, thumbs up!”
  – Rick Elberts

 • “(Met redelijke tegenzin?) ben ik afgelopen jaar weer gaan zoeken naar een manier om mijn conditie op peil te krijgen. Na een gesprek met Caro ben ik meteen gestart. Ik kijk uit naar de persoonlijke trainingen.
  Alles is aangepast op mijn mogelijkheden en mijn doelen. De deskundige begeleiding zorgt voor verbetering van mijn lichaam en conditie, en de positieve sfeer, enthousiasme en bevlogenheid van Caro zorgt ervoor dat ik zin heb om te gaan sporten. Ik kan het iedereen aanraden naar Bfit te gaan. Ze hebben bijna altijd een aanbod wat is afgestemd op jouw vraag.”
  – Kitty
 • “Bij BFit013 boek je echt vooruitgang. De trainers weten altijd oefeningen te vinden die passen bij jouw kunnen en niveau, en dagen je op verantwoorde wijze uit om jezelf te verbeteren.
  Met persoonlijke aandacht en enorm enthousiasme is BFit dé sportschool om je gezondheid en fitness (en gewichten) naar grotere hoogte te tillen.”
  – Lorraine
 • “De juiste klik, het aanbieden van een totaal pakket, goede begeleiding, motiverende coaches, doelgericht, een no-nonsense sportschool. Dat zijn onze belangrijkste punten bij de keuze van een personal trainer / sportschool geweest. Wij wilden geen massale sportschool met een arsenaal aan hippe apparaten, maar gewoon goede en professionele begeleiding. Na een goed gevoel bij het intake-gesprek zijn we gestart, en hebben we alles wat we wensten (en meer) bij Bfit013 gevonden. We hebben plezier in het sporten, en boeken op een verantwoorde manier de gewenste resultaten. Ook het voedingsadvies heeft zijn vruchten ruimschoots afgeworpen, en heeft nooit als een straf gevoeld. Het is voor ons een normale dagelijkse gang van zaken geworden, dankzij de steun en begeleiding. De begeleiding tijdens de personal training en de groepslessen is zeer professioneel, met voldoende variatie in de trainingen zodat het niet saai wordt. Uiteindelijk moeten we het zelf doen, maar dankzij de trainers halen we elke keer net weer dat stapje meer.

  De sfeer is gemoedelijk, iedereen steunt elkaar, en is daadwerkelijk geïnteresseerd in de vorderingen van een ander. Ongeacht het nivo waarop getraind wordt door de diverse leden. Ook dat heeft ons enorm geholpen. Bfit013 is voor ons echt een Eye Opener geweest, en we hadden geen betere keuze kunnen maken. Onze behaalde resultaten zijn voor ons een mooie bevestiging van bovenstaande.”
  – Jeroen & Anne-Mieke

 • “Ik vind de WOD lessen bij BFIT013 altijd uitdagend en gevarieerd. In een groep van zo’n 10 sporters blijft er continue aandacht voor individuele niveau-verschillen, maar raak je ook door de anderen extra gemotiveerd. Ook door de altijd gezellige sfeer ga je tevreden weer naar huis.”
  – Zjef Moonen
 • “De trainingen van BFIT013 zijn heel goed afgestemd op het niveau en de ambitie van de deelnemers. De trainers leggen in iedere training de lat weer een stukje hoger, zodat het trainingseffect optimaal blijft. Hun enorme passie en gedrevenheid zorgen ervoor dat ik iedere keer weer uitkijk naar de volgende training. Fit worden en blijven is nog nooit zo leuk geweest!
  -John Koolwijk

 • “Bij Bfit013 motiveren ze je om het beste uit jezelf te halen en net dat stapje verder te gaan dan je eigenlijk denkt te kunnen. Je traint doelgericht en zoekt je grenzen op. Waar ik normaal, wanneer ik zelf zou trainen, afgehaakt zou zijn, ga ik bij Bfit013 net iets verder. Ik sport nu al geruime tijd onder begeleiding. Ik zou niet anders meer willen. Ik voel me fitter, sterker en gezonder. De lessen zijn ideaal voor je conditie, kracht en spieropbouw. De trainers geven deskundige begeleiding in een ontspannen, gemoedelijke sfeer. Tijdens WOD en de spinninglessen zijn de groepen niet te groot en krijg je persoonlijke aandacht. Als ik bij Bfit013 train voel ik me niet aan mijn lot over gelaten zoals ik voorheen bij sommige grootschalige sportscholen, wél vaker heb gehad. Ik weet dat de trainers in de gaten houden dat ik de oefeningen op de juiste manier uitvoer. Ik merk dat ik hierdoor ook niet zo snel blessures oploop. Aan het einde van een training ga ik soms een beetje kapot, maar als we dan na afloop een relaxte cooling-down doen (vooral de foamroller is aan te raden!), herstel ik meestal snel en voel ik me altijd voldaan en ben ik blij dat ik ben geweest. Ik ben sinds kort ook begonnen met de voedingsbegeleiding. Ook daar ben ik zeer tevreden over. Caro besteed hier veel tijd en aandacht om voor jou het beste voedingsplan samen te stellen. Er is altijd ruimte voor vragen of adviezen en een praatje voor of na de training onder het genot van bijvoorbeeld een kop thee/koffie of proteïne shake. Het is een hele fijne sportschool waar ze echt met je mee denken op meerdere vlakken. Bfit013: bedankt voor de fijne, motiverende lessen. Ik hoop nog heel lang bij jullie te kunnen sporten.”
  -Debbie Elands

 • “De groepslessen bij Bfit zijn op het individu gericht. Zeer professionele manier van aanpak; maar met name gezellig en leuk”.
  -Jeroen Jaspers